شکلات ترکیه شیرین عسل، از «فرآوری مرغوبترین دانههای کاکائو» تا «تولید محبوبترین شکلات مردم»
وقتی صحبت از شیرینی و شکلات میشود، «شیرین عسل» از برندهایی است که در ذهن مصرف کننده نقش میبندد، دلیل این امر تلاشی است که این مجموعه برای نام آشنا کردن برند خود در میان مصرفکنندگان انجام خرید شکلات ترکیه داده است.
این شرکت با تأمین و تدارک مستقیم دانه کاکائو از ساحل عاج و غرب آفریقا در زمینه استمرار روند ورود مواد اولیه و اجتناب از هرگونه خلل و نارسایی در این پروسه، از مواضع مستحکمی برخوردار است. عنوان برترین برند ملی در سال۱۳۹۵، کسب لوح تقدیر و نشان غذای سلامت از سازمان غذا و دارو در سال ۱۳۹۶، کسب لوح تقدیر خرید شکلات ترکیه صادرکننده نمونه در سال ۹۴ و افتخارات بسیاری از این دست در کارنامه این مجموعه صنعتی دیده میشود.
تنوع محصول شکلات این برند بسیار بالا و جوابگوی هر نوع سلیقه و ذائقهای است؛ بستهبندی شیک و متنوع و خرید شکلات ترکیه استفاده از طعمهای خاص از نکاتی است که محصول شکلات این شرکت را در نگاه مصرف کننده متمایز میکند.
شرکت شکلات سازی پرند«فرمند» با بیش از بیست سال سابقه در تولید انواع شکلات، ژله، ویفر، تافی و آبنبات توانسته در تولید این محصول، به جایگاه خوبی دست یابد بهطوری که امروز فرمند به بیش از ۱۴ کشور از جمله امارات متحده عربی، آفریقای جنوبی، عراق، چین و… صادرات داشته و از این راه توانسته است در چرخه اقتصادی خرید شکلات ترکیه کشور قوی ظاهر شود.
استفاده از کره کاکائوی خالص در محصولات این شرکت با نام تجاری فرمند از رسالتهای مهم این شرکت است که علاوه بر ارتقای ذائقه مصرف کننده در تولید محصولی با کیفیت به مشتریان ارایه میکند. «تولید محصول با بهترین کیفیت» شعار اصلی مجموعه فرمند است، شعاری که بر اساس آن کارکنان این شرکت را موظف به تلاش برای خرید شکلات ترکیه ارایه بهترین محصولات به مشتریان میکند.
محصول شکلات این مجموعه با تنوع بالا، در طعمها و بسته بندی متفاوت پاسخگوی هر سلیقهای است. انواع شکلات تابلت، شکلات تلخ، شکلات گرم، شکلات دوسرپیچ پاکتی و تختهای و.. در سبد کالای شکلات این شرکت خرید شکلات ترکیه به مشتریان عرضه میشود.
شرکت باراکا با بیش از دو دهه سابقه در تولید انواع شکلاتهای صنعتی و فانتزی بهعنوان یکی از معروفترین برندهای تولید کننده این محصول فعالیت دارد. این شرکت با هدف ارایه بهترین خدمت به مشتریان ایرانی و با بهره گیری از مواد اولیه مرغوب، تکنولوژی کارآمد، سرمایههای انسانی بهرهور اقدام به تولید بیش از ۴۰ نوع محصول خرید شکلات ترکیه مختلف نموده است.
[caption id="attachment_1169" align="alignnone" width="300"] شکلات ترکیه[/caption]
این شرکت در سال ۲۰۱۸ موفق به اخذ لوح تقدیر اجلاس مدیریت شد. دریافت نشان زرین نبوغ و مدیریت ایرانی در بهمنماه ۱۳۹۶ از جمله افتخارات دیگری است که این مجموعه از هشتمین اجلاس روسای آیتک دریافت کرد. اگرچه باراکا سابقه کمتری به نسبت رقبای تجاری خود دارد لیکن با تنوع در محصول و ارایه کیفیت بالا در تولیدات خود خرید شکلات ترکیه توانسته است همگام با سایر شرکتهای فعال در تولید شکلات در عرصه اقتصادی کشور بدرخشد.
به سراغ چند تن از مصرف کنندگان رفته و از آنها پرسیدیم؛ کدام برند شکلات را انتخاب میکنید و دلیل این انتخاب چیست؟ سی ساله و کارمند شرکت خصوصی از میان برندهای شکلات، شیرین عسل را انتخاب میکند، او دلیل این انتخاب را طعم عالی شکلاتهای شیرین عسل دانسته و میگوید: برندهای دیگر را هم امتحان کردهام اما خرید شکلات ترکیه شیرین عسل به نظر من چیز دیگری است.
او در پاسخ به این پرسش که تا چه میزان در خرید به برچسب درج شده بر محصول توجه میکند، اظهار میکند: این نکته اهمیت زیادی برای من دارد و توجه بسیاری به آن دارم.
نگار ۲۰ ساله از طرفداران پروپا قرص شکلات است ودر پاسخ به این پرسش که کدام برند را انتخاب میکند، خرید شکلات ترکیه میگوید: پارمیدا و شیرین عسل را انتخاب میکنم به این دلیل که خوشمزهتر هستند.
در خرید شکلاتهای پذیرایی هم معمولا این دو برند را انتخاب میکنم به این دلیل که بستهبندی شیک تری دارند و برای هدیه مناسبتر هستند. در هنگام خرید کمتر به برچسب محصولات دقت میکنم و بیشتر به این موضوع، توجه خرید شکلات ترکیه میکنم که شکلاتی که میخرم خوشمزه و مغزدار باشد.
رضا، مدیر فروشگاه موادغذایی میگوید: ما بیشتر از برند فرمند و پارمیدا خرید داریم و با لطبع مشتریان ما این دو برند را خریداری میکنند. به لحاظ کیفی هر دو برند کیفیت خوبی دارند اما برند پارمیدا با استقبال بیشتری مواجه خرید شکلات ترکیه است. شکلاتهای صبحانه این برند، کیفیت بهتری دارد و معمولاً مشتریان ما طرفدار آن هستند.
بهروز فروشنده سوپر موادغذایی، معتقد است کیفیت شکلاتهای آیدین بهتر از سایر برندها است اما مشتریان ما معمولا محصولات شیرین عسل را خریداری میکنند و به نظرم کیفیت خوبی دارد.این روزها که هوا گرم تر است خرید شکلات ترکیه بیشتر شکلات تلخ آی سودا را خریداری میکنیم به این دلیل که دیرتر از سایر محصولات آب میشود.
مهدی سی ساله و کارمند شکلاتهای باراکا را انتخاب کرده و میگوید: باراکا را انتخاب میکنم به این دلیل که کیفیت بالایی دارد.کمتر پیش میآید که به برچسب محصول توجه کنم به این علت که فکر میکنم تمامی خرید شکلات ترکیه برندهایی که در فروشگاههای مطمئن عرضه میشوند قطعا با کیفیت بوده و نیازی نیست برچسب آنها را چک کنم.
حسن سی وپنج ساله،دبیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که برند شکلات مورد علاقهاش کدام است میگوید: من بیشتر شکلات تلخ مصرف میکنم و انتخاب من شکلات تلخ آیدین است. آیدین برند قدیمی و با خرید شکلات ترکیه سابقهای است و در واقعیت کیفیت بالایی دارد.
اعظم، ۴۰ ساله استاد دانشگاه به سه دلیل برند باراکا را انتخاب میکند و میگوید: شکلاتهای باراکا، تنوع در بستهبندی، قیمت مناسب و کیفیت بالایی دارند و بههمین دلیل انتخاب من باراکا است. همیشه در انتخاب هر محصول غذایی به برچسب آن توجه میکنم تا تاریخ انقضا و تولید را در نظر بگیرم از طرفی ترکیبات محصول هم خرید شکلات ترکیه برای من اهمیت دارد و به نظرم تمامی افراد باید این قضیه را در نظر بگیرند.
بابک ۴۵ ساله مهندس آی تی، علاقه زیادی به شکلات و شیرینی دارد و میگوید: من در کل همه برندها را امتحان کردهام اما از میان آنها پارمیدا و در درجه بعد شیرین عسل باکیفیتتر و خوشمزهتر هستند. وقتی شکلات تلخ پارمیدا را مصرف میکنی به واقع طعم واقعی شکلات میدهد. متأسفانه شکلاتهای بیکیفیت در بازار زیاد خرید شکلات ترکیه هستند که طعم روغن مانده میدهند اما من این بیکیفیتی را در محصولات شیرین عسل و پارمیدا حس نکردهام.
در خرید کمتر به برچسب محصول دقت میکنم بیشتر به مزه اهمیت میدهم.
در انتهای این گزارش به این نتیجه دست یافتیم که ملاک انتخاب شکلات، همانند سایر محصولات غذایی در ابتدا، طعم و مزه بوده و کمتر مصرف کنندهای در انتخاب محصول به دنبال ارزش غذایی و معیارهای سلامت است. عامل مهمی که به دلیل غفلت در فرهنگسازی رسانهای از ابتدا نادیده گرفته شده و امروز راه زیادی تا نهادینه شدن آن خرید شکلات ترکیه باقی مانده است.
اقدامی که مسؤولیت آن بر دوش اصحاب رسانه بوده و تولید کنندگان را موظف میسازد،تلاش بیشتری برای حفظ این ارزش، در تولیدات خود داشته و محصولات سالمی را به دست مصرفکنندگان برسانند.شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و فاز پراکنده را ذرات پودر کاکائو و شکر تشکیل می دهند. از خرید شکلات ترکیه شکلات مایع در صنایع غذایی به اشکال مختلف استفاده می شود.
درخت کاکائو بومی کشورهای آفریقای غربی، برزیل، ونزوئلا، ساحل عاج، غنا، نیجریه، آمریکای مرکزی و سیلان و دارای ارتفاعی حدود 8 متر است.درخت کاکائو در برابر نور خورشید بسیار حساس بوده و از لحاظ اکولوژیکی شرایط خاصی برای رویش و کشت آن لازم است، ضمن آنکه در کنار درخت موز و گیاهان جذب کننده ازت، بهتر رشد می خرید شکلات ترکیه کند.
غلاف کاکائو بیضوی یا کروی است و حدود 20 سانتی متر طول و 8 سانتی متر قطر دارد.
دارای پوسته ای سخت و چرمی است که داخل آن پنج خانه وجود دارد و در هر خانه 5 تا 12 دانه کاکائو قرار دارد.
طول دانه کاکائو حدود 2 سانتی متر است و حدود 14% وزن آن را پوسته و 86% باقیمانده را مغز دانه تشکیل می دهد.دانه در مرحله اول برداشت حدود 60% رطوبت دارد که لازم است این مقدار به حدود 8% برسد، زیرا رطوبت خرید شکلات ترکیه بالاتر از این مقدار، موجب کپک زدن دانه ها خواهد شد.
[caption id="attachment_1170" align="alignnone" width="300"] خرید شکلات ترکیه[/caption]
شکلات از درخت تئوبروما تهیه می گیرد. تئوبروما یک کلمه یونانی به معنای غذای خدایان است. مصرف شکلات به 1500 سال پیش باز می گردد که برای نخستین بار قوم مایا در آمریکای مرکزی و متعاقب آن آزتک ها در مکزیک خرید شکلات ترکیه کنونی، اقدام به تولید شکلات و مصرف آن کردند.
قبایل مایا در سال 500 میلادی در مکانی که امروزه جنوب کشور مکزیک است، زندگی می کردند. سرخپوستان مایا مردمانی با اصل و نصب و باستانی بودند که نوادگانشان همچنن در آمریکای جنوبی زندگی می کنند. آنها نخستین خرید شکلات ترکیه کسانی بودند که لذت طعم کاکائو را کشف کردند.
مایاها دانه های کاکائو را درو می کردند و در سرزمین های پست مورد نظرشان به عنوان اولین کشت درختی، پرورش می دادند و از دانه های برشته کاکائو، آب و کمی ادویه یک نوشیدنی تهیه می کردند که مهمترین نوشیدنی این مردمان بود.آنها از دانه کاکائو در داد و ستد استفاده می کردند و در عوض لباس و اسب می گرفتند.
خرید شکلات ترکیه سرخپوستان مایا نخستین کسانی بودند که لذت طعم کاکائو را کشف کردند
دومین گروهی که مشتاق مصرف کاکائو بودند، آزتک بودند. قوم باستانی آزتک که ساکنان اولیه مکزیک بشمار می خرید شکلات ترکیه آیند، درخت کاکائو را ستایش می کردند.
محل زندگی آزتک ها خشک بود و آنها قادر به پرورش کاکائو نبودند، در نتیجه دانه های آن را از طریق داد و ستد و یا از طریق جنگ ها و یا به صورت غنائم جنگی به دست می آوردند و از آن به عنوان پول برای داد و ستد استفاده می کردند.
بعدها شکلات مایع به عنوان یک نوشیدنی اشرافی وارد اسپانیا شد.
حدودا یک قرن طول کشید تا شکلات در تمام اروپا پخش شد. اسپانیایی ها این نوشیدنی را بنا به ذائقه خود تغییر دادند و فهمیدند بهتر است که گرم خورده شود اما چون دانه های کاکائو غنیمت آنها بود، از گسترش آن جلوگیری کردند و توانستند حدود صد سال کاکائو را در انحصار خود قرار دهند و شیوه تولید آن را مانند یک راز از سایر نقاط خرید شکلات ترکیه جهان به خصوص اروپا، پنهان نگه دارند.
بالاخره یک ایتالیایی انحصار مالکیت اسپانیایی را در قاره آمریکا شکست و به آن سرزمین سفر کرد. او با سفر به مناطق زندگی بومیان آمریکا به نحوه کاشت کاکائو و تهیه نوشیدنی شکلات پی برد و در بازگشت آن را به کشور خرید شکلات ترکیه ایتالیا آورد.
در سال 1646 میلادی شکلات به آلمان رسید و سرانجام توسط یک دکتر انگلیسی که به آمریکای مرکزی سفر کرده خرید شکلات ترکیه بود، در سال 1650 میلادی به انگلیس هم راه پیدا کرد.
دکتر انگلیسی که "سر هنس سوان" نام داشت، متوجه ارزش غذایی بالای کاکائو شد و برای نخستین بار دستور تهیه نوشیدنی شکلاتی را نوشت که به آن شیر افزوده شده بود، اما به ندرتدر بین مردم رواج یافت تا بالاخره در سال 1657میلادی نخستین خانه شکلات یا همان کفاه شکلات توسط یک فرد فرانسوی در لندن افتتاح شد و برای خرید شکلات ترکیه نخستین بار شکلات در تبلیغات راه یافت.
در این خانه شکلات یا کافه نوشیدنی شکلات ارایه می شد و همچنین مشتری ها می توانستند مواد لازم برای تهیه این نوشیدین را خریداری کنند. به سرعت این خانه شکلات گسترش یافت و جای خود را به مکان های بسیار لوکسی داد که مردم در آن می توانستند در کنار چشیدن طعم تلخ شکلات، در مورد مسایل اقتصادی، اجتماعی و خرید شکلات ترکیه سیاسی با دوستان خود گفتگو کنند.
در سال 1693 میلادی مشهورترن خانه شکلات "Whites chocolatehouse" افتتاح شد و در اواخر قرن هجدهم خانه خرید شکلات ترکیه های شکلات جای خود را به کلوپ های بسیار لوکس داد که پذیرای نجیب زادگان بود.
در حدود سال 1800 میلادی اولین شکلات های کاکائویی با اختراع تکنیک های قالب گیری به بازار آمد. با استفاده از آسیاب های مکانیکی به راحتی دانه های درخت کاکائو له و پودر نرمی از آن تهیه می کردند. با گرم کردن و ریختن این پودر در قالب اولیه شکلات کاکائو تولید شد.
در سال 1825 یک هلندی به نام کنرادوان هوتر موفق شد که از دانه های کاکائو کره بگیرد که آن را کره کوکوآ خرید شکلات ترکیه (Cocoa) نامید. به این ترتیب یک قدم بزرگ دیگر در صنعت شکلات سازی برداشته شد.
چندین سال بعد، رودلف لینت، کره کاکائو را به شکلات اضافه کرد تا نرم تر شود. حتما می دانید کره کاکائو در دمای 37 درجه که برابر با دمای بدن است آب می شود و به همین دلیل وقتی کاکائو را در دهان می گذاریم، آب می شود.در سال 1875 در کشور سوئیس بود که با بکار بردن شیر در ساخت شکلات، شکلات های نرم تر و شیرین تر خرید شکلات ترکیه از شکلات های کاکائویی تولید و به صورت شکلات های منجمد کنونی که شکلات های شیری است، به بازار اارئه شد زیرا پودر شیر خیلی بهتر از شیر مایع با کاکائو مخلوط می شد.
شکلات از جمله موادغذایی است که تا مدتها شخص را زنده نگه می دارد مثلا اگر شما در جزیره ای متروک گرفتار شده باشید و هیچ غذایی هم در دسترس شما نباشد، تنها کافی است چند جعبه بزرگ شکلات داشته باشید تا از خرید شکلات ترکیه گرسنگی نمیرید.
شکلات مخلوطی از دانه های برشته کاکائو و ذرات فوق العاده ریز شکر با یا بدون کره کاکائو است.
کره کاکائو، چربی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو وجود داشته و بسته به محل رویش و درجه رسیدن دانه خرید شکلات ترکیه می تواند تا 58% نیز برسد.
دانه کاکائو حاوی بیش از 400 ترکیب است. در میان این ترکیبات می توان از فیبر خام، نمک های مصرفی، کافئین،
تئوبرومین (که هردو محرک می باشند) و نشاسته نام برد.
این دو ترکیب در طعم تلخ کاکائو نیز نقش دارند.دانه کاکائو همچنین حاوی تیرآمین و فتیل اتیل آمین می باشد که هر دوی این مواد باعث هوشیاری بیشتر می شود.شکلات تلخ حاوی موادمعدنی زیادی بوده و به دلیل افزایش خرید شکلات ترکیه هورمون های سروتونین و آندورفین در مغز، باعث خلق مثبت می شود
شکلات ساده (شکلات تیره)
شکلات ساده بدون شیر تهیه می شود و حاوی مقادیر متغیر کاکائو، شکر، کره کاکائو (احتمالا تا 5% معادل کره کاکائو) لسیتین و طعم وانیل است. حداقل مواد جامد خشک کاکائو در آن 30% می باشد که حداقل 12% آن مواد خرید شکلات ترکیه جامد کاکائوی خشک بدون چربی است. بهترین شکلات تیره دارای 60 تا 70 درصد کاکائوی جامد است.
شکلات شیر شکلات شیر حاوی تمام مواد متشکله ساده به اضافه پودر شیر خام کامل یا پودر شیر خام چربی خرید شکلات ترکیه گرفته شده و چربی کره است.
شکلات Couverture یا شکلات روکشحاوی حداقل 31% کره کاکائو و حداقل 5/2% مواد جامد کاکائوی خشک بدون چربی می باشد.این نوع شکلات ها معمولا از نوع شکلات ساده یا شکلات شیری می باشند که در مورد شکلات ساده باید حاوی حداقل 31 درصد کره کاکائو و برای شکلات شیری باید دارای حداقل 31 درصد چربی کل باشد.
شکلات تیره (تلخ) خواص آنتی اکسیدان شکلات سیاه به مراتب مرغوب تر از شکلات شیری است. بنابراین کیفیت خرید شکلات ترکیه ماندگاری شکلات های سفید نسبت به شکلات های سیاه کمتر است.
همچنین برای بسته بندی آنها باید از پوشش های کدر استفاده کرد تا مانع عبور نور شود؛ زیرا نور به سرعت سبب تجزیه چربی شیر موجود در شکلات می شود.شکلات تلخ حاوی فلاونوئید است که گروهی از آنتی اکسیدان ها می باشد که در مواد غذایی مختلفی چون چای و انواع میوه ها و سبزی ها یافت می شود.
طبق استاندارد ملی ایران در ترکیب این نوع شکلات، میزان مواد جامد بدون چربی کاکائو حداقل 18 درصد و میزان کره کاکائو حداقل 22 درصد می باشد.شکلات تلخ با خواص بسیاری همراه است. این ماده غذایی کلسترول بد خون را کاهش داده، فشار خون بالا را تنظیم کرده و جریان خون در سرخرگ ها را افزایش می دهد. شکلات تلخ حاوی موادمعدنی زیادی از جمله کلسیم، منیزیم و آندورفین در مغز باعث خلق مثبت می شود، علاوه بر این شادابی و خرید شکلات ترکیه سلامت پوست را هم به دنبال دارد.
شکلات سفید هر محصولی که ظاهر سفید رنگ داشته، حاوی هیچ ماده رنگی نبوده، از کره استخراج شده و از کاکائو، ساکارز و شیر یا جامدات شیر که حاوی حداقل 20% کره کاکائو و حداقل 14% مواد جامد شیر باشد که خرید شکلات ترکیه چربی شیر آن حداقل 5/3% و میزان ساکارز آن حداکثر 55% باشد؛ شکلات سفید نامیده می شود.
شکلات روکش شیری (Couverture milk chocolate)
خرید شکلات ترکیه حداقل 31% آن چربی می باشد.
شکلات های بدون قنددر حال حاضر، قندها در کشورهایی که میزان مصرف بالایی از آن دارند به عنوان عامل برخی خرید شکلات ترکیه از بیماری های شایع شناخته شده است.
بیماری های قلبی و عروق کرونر، دیابت، سنگ های صفراوی کلیه، بعضی انواع سرطان و حتی ناهنجاری های خرید شکلات ترکیه رفتاری به طریقی به مصرف زیاد قند مرتبط شناخته شده است. https://my-sabad.com https://my-sabad.com/mag
مصرف موادغذایی پرقند، یکی از عوامل مهم فساد دندانها است. قند ساکارز مسبب اصلی است؛ زیرا بیشتر مصرف می گردد، اما قند گلوکز، فروکتوز و لاکتوز هرسه به یک اندازه در فساد دندانها نقش دارند. https://my-sabad.com https://my-sabad.com/mag
[caption id="attachment_1171" align="alignnone" width="300"] خرید شکلات ترکیه اصل[/caption]
آگاهی از این موضوع که مصرف زیاد موادقندی یا مواد غذایی شیرین باعث اضافه وزن یا چاقی در افراد می گردد و خرید شکلات ترکیه همچنین افزایش سطح بهداشت و سلامت جامعه و آگاهی های تغذیه ای باعث شده تا امروز میزان تقاضا برای محصولات کم کالری و فرآوردده های قندی افزایش پیدا کند. https://my-sabad.com https://my-sabad.com/mag
این محصولات به وسیله قندهای مصنوعی مانند آسپارتام و آسه سلوفام پتاسیم و قندهای رژیمی مانند سوربیتول و مالتیتول تولید می گردند. https://my-sabad.com https://my-sabad.com/mag